Morda niste vedeli – Pedikersko masažni salon Petra

S Petro Špilek Potočnik me vežejo lepi spomini, žal tudi tragičen dogodek, ko je umrl njen oče Roman Špilek, moj takratni sodelavec na televiziji ETV. Z njim sva posnela nekaj čudovitih oddaj, tudi dokumentarno oddajo Huda jama, kraj zločina pri kateri je on opravil snemalna in montažerska dela. Mnogim našim takratnim snemalcem in montažerjem je bil vzor.

Njegova smrt pa me je povezala z njegovo starejšo hčerko Petro, ki je ravno pred tistim usodnim trenutkom, oče ji je v dneh pred tem pri tem pomagal, odprla svoj prvi kozmetični salon na Izlakah. Takrat je nudila tudi masaže, ki meni še kako ugajajo. Po tem, ko je rodila sina, se poročila in nekaj časa delovala na terenu, kot pravi, pa je konec lanskega leta v lastnih prostorih v središču Zagorja ob Savi odprla Pedikersko masažni salon Petra.

V pogovoru z njo, boste lahko videli posnetke njenega lepo opremljenega salona in slišali, katere storitve ponuja. Omenimo masaže, pedikure, oblikovanje in barvanje obrvi in depilacije. Nekatere storitve opravi v salonu, pride pa tudi na dom. Prilagaja se željam svojih strank. Med katerimi so v enakem delu tako moški kot ženske. Deluje v okviru uspešnega podjetja Elektro Potočnik, ki ga vodi njen mož Jernej.

Marsikaj zanimivega je povedala tudi o delovanju v času korone, ki je terjala svoj davek tudi med podjetniki. Razume se, da bi storil veliko napako, če ne bi snemanje izkoristil tudi za masažo. Bolečih delov, nekaj zaradi rekreacije, nekaj zaradi EMŠO, imam kar nekaj, zato mi masaže še kako prijajo in koristijo.

Mimogrede, nobene oddaje še nisem zaključil na masažni mizi. Mogoče bom kdaj še katero, ker paše.

Oddajo si v celoti lahko ogledate s klikom TUKAJ.

DELITE
Ne spreglejte
Naloži več