POHOD ZA ŽIVLJENJE 2022 – Enakopravnost se začne pred rojstvom

Jutri, 1. oktobra 2022, ob 9.30 na Prešernovem trgu v Ljubljani.

Za udeležbo na pohodu je potrebna prijava, ki jo lahko še vedno opravite TUKAJ.

Na njihovi uradni spletni strani www.pohodzazivljenje.si so zapisali zakaj je pomembno, da se Pohoda za življenje udeležimo:

“Zato, ker je to odlična preventiva za naše otroke, vnuke in druge sorodnike, da se bodo izognili tragični izkušnji splava. Sprejmite odločitev, da boste prišli na Pohod za življenje, pogovarjajte se s svojimi otroki in mladostniki o tem, morda pripravite transparent in ga ponosno prinesite s seboj. Program bo lep, pester in živopisen, na kožo pisan vsem generacijam. Zato res prav vsi dobrodošli.

Pohod za življenje je enkratna priložnost v letu, da javno pokažemo, da nam gre za pravico do življenja nerojenih otrok, da se zavzemamo za pomoč mamam in očetom v stiski, tako da bi vsi spočeti otroci lahko zagledali luč dneva in lepoto sveta.”

Letošnje geslo Pohoda za življenje

Video lanskega Pohoda za življenje si lahko ogledate TUKAJ.

Vir: spletni portal pohodzazivljenje.si

Fotografije: posnetka zaslona

DELITE
Ne spreglejte
post-image
Aktualno

Protestna izjava

Podpisani predstavniki slovenske civilne družbe v imenu članov, plačnikov RTV-prispevka, protestiramo zoper politični kadrovski cunami, s katerim vladajoča politika po svojih nameščencih v organih RTV Slovenija izničuje še zadnje...
Naloži več