MORDA NISTE VEDELI – TINA MOLJK, DIREKTORICA ZAVODA ZA MLADINO IN ŠPORT TRBOVLJE

V tokratni oddaji smo gostili Tino Moljk, direktorica Zavoda za mladino in šport Trbovlje. Pred združitvijo sta v Trbovljah samostojno delovala Zavod za šport Trbovlje in Mladinski center Trbovlje. Moljkova ima že izkušnje z vodenjem Kulturno rekreacijskega centra Hrastnik. Pri svojem delovanju se zavzema za povezovanje.

“Mi se veliko povezujemo z drugimi, tako z Delavskim domom Trbovlje, s knjižnico, Društvom prijateljem mladine in drugimi zavodi in institucijami. Povezovanje je ključnega pomena in za vse dobro. S tem si izboljšamo program, si pomagamo pri logistiki in tudi stroškovno smo lahko bolj uspešni.” V nadaljevanju je predstavila delovanje zavoda na področju mladinske problematike. Poudarila je tudi pomen delovanja hostla, kar je še kako pomembno za razvoj turizma. Predstavila je nekatere dejavnosti s tega področja.

Tina Moljk – direktorica Zavoda za mladino in šport Trbovlje

Pomembna dejavnost pri delovanju zavoda pa sta tudi šport in rekreacija. Omenila je nekaj uspelih prenovitvenih projektov, med njimi zamenjava umetne trave na nogometnem igrišču v športnem parku Rudar, kjer so tudi atletska steza, zunanje telovadne naprave, sodobno kegljišče, kavarna, prostori za šah in prostori medicine dela. V Trbovljah se ponašajo tudi z lepo urejeno trim stezo, s športno dvorano Polaj, parkom Ledenica, z mnogimi drugimi lepo urejenimi športnimi površinami in z enim najlepših letnih kopališč, ki zaživi v poletnih časih.

Več pa si lahko ogledate v oddaji, ki smo jo zaključili z videospotom v Londonu živečega Slovenca, glasbenika Josepha Srake.

Oddajo si v celoti lahko ogledate s klikom TUKAJ.

DELITE
Ne spreglejte
Naloži več