Sveti Silvester mi je prinesel darilo

Eni dobijo Miklavža, drugi Božička, tretji Dedka Mraza, četrti Jezuščka. Jaz pa sem letos dobil – Silvestra. Moja draga tašča je naročila Domovino. A ni to lepo?

Precej let je že, kar sem od tašče in tasta dobil njuno največje darilo, mojo drago. Večjega darila sploh nisem dobil v življenju. Zato je silvestrovo darilo še toliko lepše.

Mimogrede, samo še danes do polnoči se lahko naročite na tednik Domovina po promocijski ceni, celoletno naročnino dobite za pičlih 99 evrov. Pa še kako nagrado za povrh – niso namreč samo simbolične.

Jutri gre cena gor, saj so cene izjemno poskočile. Kot ideja: sam sem dve celoletni naročnini podaril sorodnikom, kar se mi zdi odlično darilo. Namesto šare, ki jo kupujemo v trgovini za rojstne dneve in se potem še leta na njen nabira prah, lahko podarimo polletno naročnino za 59 evrov. Seveda, to ni samo objava, ampak ima določen cilj, spodbuditi zete, da so hvaležni tastom in taščam za svojo drago. In spodbuditi koga k naročilu na Domovino. Domovina namreč ni samo tednik, ampak poskus spreminjati enoumno medijsko krajino. Z Vašo pomočjo!

Vnaprej se zahvaljujem za vsako novo naročilo, pa tudi tudi za vsako delitev tega sporočila. Lepo silvestrovo želim! https://www.iskreni.net/trgovina/naroci-se/

DELITE
Ne spreglejte
Naloži več