Zadnja karikatura, poslednja priložnost

Samo še do petka se lahko naročite na tednik po promocijski ceni, celoletno naročnino dobite za pičlih 99 evrov.

Delček karikature iz zadnje letošnje Domovine. Se boste v četrtek gotovo tudi Vi nasmejali, saj se je še karikaturist smejal kot še nikoli doslej. Jaz pa tudi, že ko sem videl osnutek.

Mimogrede, samo še do petka se lahko naročite na tednik po promocijski ceni, celoletno naročnino dobite za pičlih 99 evrov. Po novem letu gre cena gor, saj so cene izjemno poskočile. To je torej poslednja priložnost.

Kot ideja: sam sem dve celoletni naročnini podaril sorodnikom, kar se mi zdi odlično darilo. Namesto šare, ki jo kupujemo v trgovini za rojstne dneve in se potem še leta na njen nabira prah, lahko podarimo polletno naročnino za 59 evrov.

Domovina namreč ni samo tednik, ampak poskus spreminjati enoumno medijsko krajino. Z Vašo pomočjo!

Obilo blagoslova v novem letu 2022 želim!

https://www.iskreni.net/trgovina/naroci-se/

Post scriptum

Če bo kdo pomislil, da je tale zapis promocijski, ima prav. Cilj zapisa je napisati nekaj kratkočasnega in koga spodbuditi k naročilu na tednik. Ne, ker od tega živimo, saj si še stroškov nismo v celoti pokrili. Izključno zato, ker želimo v uredništvu vplivati na družbo, politiko in gospodarstvo, ki nujno potrebuje vrednote demokracije, tržnega gospodarstva, slovenstva in krščanskega etosa. Ne, tega ne skrivamo.

DELITE
Ne spreglejte
Naloži več