Omikron, šlik-šlak, korenčka!

Včeraj sem se cepil. Zjutraj sem telefoniral, a je bilo prezgodaj. In sem poslal SMS kot so predlagali. Če me lahko cepijo ob 15.35, ko sem končal delo v arhivu. Začuda sem precej kmalu dobil odgovor, da lahko pridem 15.24.

In sem šel, ščeprav sem izgubil 9 minut dela v arhivu, kjer si moraš termin rezervirati in velikokrat čakati, zato skušam izkoristiti vsako minuto 🙂 Teklo je kot po maslu, v nekaj minutah sem imel v levi roki oboje, cepivo in potrdilo.

Č ese spomnim, da so me v tem istem koprskem zdravstvenem domu dva meseca farbali, ker se nisem hotel cepiti z Azro iz Zenice in Đonsonom, oni mi pa niso hoteli povedati, katero cepivo je na voljo. Potem sem se lagal, da ravno takrat ne morem priti, ker sem hotel Moderno ali Fajzerja. Priznam, lagal sem, a takrat sem vedel, da sta Azra in Johnson nekoliko nevarna. Zdaj pa to, tudi uradno, vemo vsi, tudi koprski zdravstveni delavci.

In ob 15.40, ko je še moja draga, ki je izkoristila vse do zadnje sekunde, prišla iz arhiva, sva se odpravila domov. Še rpej sva naredela fotko, eksluzivno za Vipavsko.eu, he, he. Potem, doma, sem zaradi zakonodaje za vsak primer osebne podatke izrezal. Da ne fašem kake tožbe. Da pričakujem Abrahama, pa se itak vidi po barvi moji las, zato točen datum rojstva niti ni pomemben. No, ja, ko sem se obdeloval, oziroma, ko sem obdeeloval mojo fotografijo, nisem mogel, da ne bi počrnil eneg zoba. Oprostite, ampak tej skušnjavi se preprosto nisem mogel upreti.

Skratka. Omikron, šlik-šlak, korenčka!

Sicer je to moja četrta letošnja šponta. Dve moderni, en fajzer in ena gripa. Pri prvih dveh dozah sem imel nekaj težavic, enkrat tudi blažjo vročino. Vse skupaj nič resnega, saj sem vzel lekadol in delal naprej. Tokrat, tretjič, pa prav nič, nobene reakcije. Verjetno se človek navadi, ali kako? 🙂

PS: Naj povem prav potihem. V levem mezincu sem že nekaj minut po cepljenju začutil, kako so se kovine iz cepiva združile v čip, kot Mazinga Zeta.

PPS: Smo v takih časih, da moram takoj povedati, da je to slednje hec.

DELITE
Ne spreglejte
Naloži več