Domovina 15, Znanstvenik Štrancar: Kovid je nastal v laboratoriju!

Na trenutke se zdi, kot da se slovensko kolo zgodovine vrti v napačno smer. Takšen vtis človek vsaj dobi ob pogledu na vse večjo (samo)cenzuro, plod očitnega političnega aktivizma, ki je je polna državna radiotelevizija in jo razkrivamo na straneh najnovejše številke tednika Domovina. Prikrivanje izjemnega pričevanja partizana Cizla o povojnih pobojih in hipokrizija po intervjuju z direktorjem zavoda Iskreni Igorjem Vovkom sta le dva primera, ki dokazujeta, da je potreba po bolj poštenih in širokih medijih pri nas še kako velika.

Nič drugače ni pri vprašanjih, povezanih z epidemijo – tokratni gost dr. Aleš Štrancar, prvovrsten znanstvenik, ki za ves svet razvija čiščenje cepiv, denimo za Domovino pove, da vsa cepiva niso enako varna in njihova kakovost ne enako dobro nadzorovana ter da je to odvisno predvsem od specifičnega podjetja, ki je določeno serijo cepiva izdelalo, podatka o čemer pa ob cepljenju večinoma ne poznamo. A njegove besede zvenijo, kot bi jih slišali prvič, saj je za večino medijev to v resnici nekaj povsem novega …

V tedniku vas čaka še kar nekaj drugih zamolčanih zgodb: o tem, kako se po svetu zaostruje bitka za nerojena življenja, kako je zdravnik v parlamentu krepko podučil politike o pomenu pravega javnega zdravstva, kaj in kdo buri duhove v slovenski Cerkvi … pa tudi bolj sproščene, ekskluzivne vsebine – glosa Gregorja Čušina, politična poezija, raziskovanje izvora priimka in še marsikaj.

Vse to in še veliko več v 15. številki Domovine, ki je na 68 barvnih straneh na voljo v vseh prodajalnah časopisov od četrtka 30. septembra dalje. Opozarjamo sicer, da je Domovina v prenekateri prodajali varno »skrita« na nevidnih mestih. Naročila pa tudi na spletu:

www.iskreni.net/trgovina/naroci-se

Celoletna naročnina stane 99 evrov, v prosti prodaji pa je cena ene številke 2,9 evra.

Ne pozabite: Domovina je edini tiskani medij v državi, ki mu naklada stalno raste.

DELITE
Ne spreglejte
Naloži več