Poletje odhaja, Veselinović pohaja

Na STA niso dvigali plač že od 2009 (razen Veselinoviću). Glede tega naj bi bili različni od drugih medijev. In jim moramo zdaj vsi pomagati z donacijami.

PS: Res je. V številnih drugih medijskih hišah so plače od 2009 – NIŽALI in novinarje odpuščali…

Včeraj je bil prvi dan jeseni. Prvič po poletju sem namreč obul kalcete in zjutraj sem med pitjem kave na terasi začutil hlad. Zbogom, moje lepo in nadvse drago poletje!

S poletjem je odšel tudi šef STA Bojan Vesekinović. Ne vem, ali ima trdi ali mehki ć, vendar bi rekel, da je izvorno mehki, saj gre za pretežno srbski priimek. Veseljak, bi rekli v slovenskem “prevodu”. Nomen est omen. Veselinović bo še naprej živel lagodno in veselo življenje, saj ima gotovo že obljubljeno kako drugo odlično službo. Dobro plačano, pridobljeno zaradi botrov in političnih interesov podzemlja ter brez prevelikega napora. Da bo še naprej spoščeno pohajal skozi življenje. .

Na STA se sicer protožujejo, da niso dvigali plač že od 2009 (razen Veselinoviću). Glede tega naj bi bili različni od drugih medijev. In jim moramo zdaj vsi pomagati z donacijami. Četrt milijona se je bojda že nateklo v obobožani raztrgani žep državne tiskovne agencije. Sicer donatorji niso dajali iz svojega, ampak s strani podjetij, ki jih upravljajo ljudje pravih bojnih barv. Rdečkastih.

Mimogrede, v številnih drugih medijskih hišah Sloveniji so plače od 2009 naprej NIŽALI. In novinarje odpuščali. Pa ni bilo nobene donatorske akcije.

PS

Bojan Požar je na portalu Požareport 2. oktobra objavil, Veselinović odhaja k Odlazku, kjer bo veliki cenzor, saj še vedno skozi njegove medije “uhajajo” nepravi članki. Novinarje v postroj…

DELITE
Ne spreglejte
Naloži več