SAMOPRIJAVA, prihaja nova Vipavska

Za novo Viapvsko so en oglasek za 299 evrov naročili tudi na Pristopu, da bodo oglaševali v imenu Ministrstva za delo družino in socialne zadeve. Sporočam zato, ker sicer saviči in tarče tega sicer mogoče sploh ne bodo odkrili.

Javno sporočam, da pripravljam novo številko brezplačnika Vipavska. Izide 4. oktobra v zajetni nakladi 14.000 izvodov, prejela pa ga bodo vsa gospodinjstva v treh občinah Vipavske doline. Kot vedno časnik objavlja samo zanimive zgodbe in se v tem loči od oglasnikov, ki so polni nezanimivih promocijskih člankov. Mnogi bralci zato Vipavsko trajno hranijo.

En oglasek za 299 evrov so naročili tudi na Pristopu, da bodo oglaševali v imenu Ministrstva za delo družino in socialne zadeve. Sporočam zato, ker sicer saviči in tarče tega sicer mogoče sploh ne bodo odkrili. Že predlani so tako takoimenovani raziskovalni novinarji povsem spregledali dva oglasa Pristopa v Vipavski, vsakega za neverjetnih 254 evrov!!!

Oglasi v Vipavski niso dragi, posebej v primerjavi z drugimi, bistveno manj branimi časniki z atronomskimi cenami oglasov, ne. Celostranski oglas je 799 €, polstranski 499 €, četrtinka 299 €m šestnajstinka pa simboličnih 99 €. Rok za sprejem oglasov je 23. september. Za naslovnico in zadnjo stran velja pravilo: kdor prej pride, prej melje.

V časniku bo tudi priloga Slovenski rod, posvečena rodoslovju in zgodovini. Vipavska izide v barvah na 32 straneh formata A4. Za oglaševanje pokličite po tlefonu 031.600.838 ali pišite na: urednistvo@vipavska.eu.

PS

Razmišljam, da bi po izidu zaradi neverjetnega zaslužka za 14 dni vso družino in sosede odpeljal na Maldive, medtem ko bodo novinarji v levičarskih medijih morali trdo garati za nekaj fičnikov. (To slednje je seveda hec. A v naši državi je bolje, če se to tudi pove.)

DELITE
Ne spreglejte
post-image
Aktualno

Protestna izjava

Podpisani predstavniki slovenske civilne družbe v imenu članov, plačnikov RTV-prispevka, protestiramo zoper politični kadrovski cunami, s katerim vladajoča politika po svojih nameščencih v organih RTV Slovenija izničuje še zadnje...
Naloži več