Vipavska ni ena, Vipavskih je 15.000

“Če hočeš domovino obdržati, moraš zanjo tudi nekaj narediti,” je v velikem intervjuju nove številke Vipavska povedal dr. Aleš Štrancar. V njej je tudi aktualna kolumna z naslovom Korona razgalja družino.

Izšla je nova številka brezplačnika Vipavska, ki je tokrat izšel v višji nakladi, saj so ga prejela vsa gospodinsjtva občin Ajdovščin in Vipava ter mest Nova Gorica in Solkan.

Selma Bizjak, znana blogerka in ajdovska podjetnica, ki ureja portal sladkoslanebrboncice.si, je na izid nove Vipavske opozorila na tviterju. “Tudi tokratna številka Vipavske je polna zanimivega branja. Med drugim intervju z dr. Alešem Štrancarjem s pomenljivim naslovom “Če hočeš domovino obdržati, moraš zanjo tudi nekaj narediti.” In še kolumna Martine Krečič “Korona je razgalila družino.” Intervju je pripravila Tadeja Kreč.

Vipavsko na 32 straneh formata A4, se da naročiti tudi po pošti (naročnina za štiri tiskane ali elektronske številke je 20 evrov). Polovico revije predstavlja priloga Slovenski rod, rodoslovni in zgodovinski časnik.

Naročila sprejemajo po mailu: urednistvo@vipavska.eu

Lastnik in urednik časnika Vipavska je Tino Mamić. Pri izidu sodelujejo portali Vipavska.eu, Slovenski-rod.eu, Slovencivangliji.com, Iskreni.net in Domovina.je.

DELITE
Ne spreglejte
Naloži več