Lepotne skrivnosti Vesne Milek

»Vse življenje sem se bolj mačehovsko ukvarjala s svojim videzom. No, zdaj je skrajni čas, da se nekaj spremeni,« pravi voditeljica in pisateljica Vesna Milek, ki nam je zaupala, kako skrbi za kožo.

»Nisem človek rutine – bi pa dala vse, da bi se bolj spravila v okvire. Po zaslugi prijateljice sem začela uporabljati kozmetiko slovenskih proizvajalcev, malo kolobarim med kozmetiko z izvlečki čebeljih izdelkov Apidonium in kozmetiko Aikon, ki je res mini čudež. Od seruma, nočne in dnevne kreme, čudovito učinkovitega, a hkrati zelo nežnega čistila, tonika pa do vitaminskih dodatkov, ki koristijo koži v stresu, kakršna je moja nenehno. Še posebej fino se mi zdi, da s tem podprem slovenske entuziaste, ki stojijo za to znamko,« razkriva Vesna.

Vajeni smo, da voditeljice in druge znane osebnosti pogosto obiskujejo spa centre in kozmetične salone, ampak Vesna že vse življenje daje prednost kulturnim ustanovam.

​Vesna je zelo zadovoljna z izdelki domače, a svetovno učinkovite kozmetike Aikon.

»Za kozmetični salon si res redko vzamem čas, zdaj pa tako ali tako nikoli ne vem natančno, ali so odprti ali ne. Pedikura in lakiranje, to že, sicer pa so me v začetku prejšnjega leta prijateljice spodbudile k obisku kozmetičnega salona Ajna, kjer sem si pri čudoviti Silviji privoščila deset tretmajev za t. i. teenlifting, torej nekakšno telovadbo obraza z elektrostimulacijo, ki ne vpliva samo na boljšo prekrvljenost, ampak tudi na hormonsko ravnovesje. Učinek je bil res opazen, a potem sem šla spet malo ‘po svoje’. In nato nas je zagrnila pandemija,« pojasnjuje pomanjkanje redne nege v salonu.

Vesno smo povprašali tudi po nasvetu za naše bralke: »Če so dovolj disciplinirane in vztrajne, kar jaz nisem, haha, potem se mi zdi najlepše, da si vsako jutro vzameš nekaj minut za obrazno jogo. Mislim, da čudovito vpliva na počutje in hormone, podobno kot teenlifting; zadnje čase čutim, da mi pomaga tudi hidrokolagen, ki ga redno pijem že nekaj mesecev. Sicer pa – tu in tam kakšna maska, zmečkano sadje na obraz in predvsem biti v stiku sama s sabo in veliko na svežem zraku.«

DELITE
Ne spreglejte
Naloži več