Nova Vipavska je na poti

Časnik Vipavska je šla v petek v tisk. Najugodnejšo ceno so nam ponudili iz tiskarne Styria v Zagrebu. V ponedeljek popoldne je prispela v Ljubljano na osrednjo pošto. Od tam jo bodo poslali na vse domove občin Ajdovščina, Vipava in Komen. Brezplačno. Natisnjenih je bilo nekaj več kot 10.000 izvodov. Na Pošti so rekli, da bodo potrebovali za razdeljevanje devet (9) dni. Od 30. marca do 7. aprila. Plačati je bilo treba v celoti vse še preden je Vipavska prišla na pošto. Brez vsakega popusta.

Dobili smo informacijo, da so v Šembidu 1. aprila Vipavsko že dobili. Opazili so tudi napako, saj smo zapisali, da je v Lozicah cerkev sv. Štefana. Tiskarski škrat nam je namreč zagodel in podnapis vipavske cerkve zamenjal z loziškim. V Lozicah, rojstnemu kraju slovenske himne, je cerkev posvečena Frančišku Ksaveriju (ali Franu Ksaverju). Za napako se opravičujemo.

Prosimo bralce, da nas obvestijo, ko dobijo Vipavsko na dom: urednistvo@vipavska.si. Veseli bomo tudi Vaših mnenj, predlogov in kritik.

V Vipavski je tudi priloga Slovenski rod na 16 straneh, ki je posvečena rodoslovju in družinski zgodovini.

Vipavsko lahko naročite tudi po pošti kamorkoli po Sloveniji. Sprejemamo pa tudi naročila za časnik v E-obliki (format PDF), ki si ga lahko doma sami natisnete. Naročnina za štiri številke je 20 evrov.

DELITE
Ne spreglejte
Naloži več